MTU

MTU on maailmanlaajuisesti tunnettu luotettavuudestaan, ennakkoluulottomasta teknologiastaan ja kattavasta palvelustaan toimittaessaan dieselmoottoreita maa-, meri- ja rautatieratkaisuihin sekä sähköaggregaatteihin. Tuotevalikoima on todella laaja ja kehittynyt kattaen moottorit 75 kW aina 9000 kW asti.

Koska MTU on myös järjestelmätoimittaja, tuotevalikoimaa täydennetään nykyaikaisilla elektronisilla valvontajärjestelmillä. Ylläpitääkseen mainettaan uusimpien ratkaisuiden kehittäjänä, MTU vie eteenpäin jatkuvasti mm. polttoaineen ruiskutusratkaisuja.

Yhteystiedot

Christer Åback 
+358 (0) 207 939 366
christer.aback(at)telva.fi

Tapani Hollmén
+358 (0) 207 939 306
tapani.hollmen(at)telva.fi

Raideliikenne

MTU:n valmistamat moottorit ovat toimineet luotettavasti raideliikenteen voimanlähteenä vuodesta 1924 lähtien. Vuoden 1950 jälkeen on toimitettu kaikkiaan 16500 moottoria maailmanlaajuisesti diesel- tai dieselsähköisiin vetureihin.

MTU on yhteistyössä veturivalmistajien kanssa jo kehittänyt tulevaisuudessa käytettävää tekniikkaa. Yhdessä valmistajien kanssa MTU pystyy toimittamaan rautateille lisää ympäristöystävällisempää voimaa, tehokkuutta sekä luotettavuutta.

http://www.mtu-online.com/mtu/applications/rail/


 

Työkoneet

Päällystetyillä teillä ja avoimessa maastossa eteneminen ei ole kovinkaan haasteellista. Paljon vaikeampaa on liikkua haastavissa olosuhteissa, mutta sekin on mahdollista. Silloin tulee valita laadukkaat tuotteet ja luotettava kumppani.

MTU tarjoaa laitevalmistajille sekä loppukäyttäjille yhä uudelleen ihmettelemisen aihetta: moottoreiden sisäisten ratkaisujen avulla moottorit ovat luotettavia, taloudellisia ja niiden huoltovälit ovat pitkiä.

http://www.mtu-online.com/mtu/applications/construction-industrial/

Kaivostoiminta

Kaivostoiminnassa vallitsevat omat haasteet:

  • suuret voimat
  • mittaamattomat massat
  • äärimmäiset lämpötilan vaihtelut
  • monipuoliset ja haastavat tehtävät

Näiden olosuhteiden vallitessa tehtävien toteuttamiseen vaaditaan kestävyyttä, lujuutta ja peräänantamattomuutta. MTU, yhtenä harvoista, kykenee vastaamaan näihin haasteisiin.

MTU:n moottoreilla on pitkä ja menestyksekäs historia eri puolilla maailmaa olevilla kaivoksilla, joissa laitteita käytetään lähes keskeytyksettä. Laatujohtajan tositoimissa testaamat moottorit ovat sekä kustannustehokkaita että ympäristövaatimukset huomioonottavia.

www.mtu-online.com/mtu/applications/mining/


 

Maatalouskoneet

Maatalouden ratkaisuihin vaaditaan usein monia erilaisia kompromisseja: erittäin kevyitä, todella pieneen tilaan rakennettuja tai laajaan elektroniseen valvontaan kytkettyjä moottoreita. MTU pystyy täyttämään asiakkaan vaatimukset toimittaessaan moottoreita monipuolisiin käyttötarkoituksiin.

MTU tarjoaa laitevalmistajille ja loppukäyttäjille yhä uudelleen ihmettelemisen aihetta: moottoreiden sisäisten ratkaisujen avulla moottorit ovat luotettavia, taloudellisia ja niiden huoltovälit ovat pitkiä.

www.mtu-online.com/mtu/applications/agriculture-forestry/

Kaupalliset alukset

Riippumatta siitä missä ja millä liikutaan tai mikä on matkan tarkoitus, MTU takaa turvallisen matkan. Tuhansittain MTU:n moottoreita käytetään valtamerillä, saaristossa ja sisävesillä joko pää- tai apukoneina. Lisäksi MTU toimittaa dieselsähköisiin aluksiin aggregaatteja.

www.mtu-online.com/mtu/applications/commercial-marine/


 

Viranomaisalukset

Turvallisuuteen liittyvissä asioissa ei saa tehdä kompromisseja. Merivoimat, merivartiosto, poliisi, luotsi ja muut viranomaiset kaikkialla maailmassa työskentelevät ympärivuorokautisesti. MTU takaa kaikille mahdollisuuden suoriutua tehtävistään ratkaisuilla, joista lähes jokainen on räätälöity asiakkaan vaativien tarpeiden mukaisesti.

MTU on, yhdessä edeltäjiensä kanssa, toimittanut vuodesta 1950 lähtien yli 10000 moottoria. Asiakkaina on ollut lähes jokaisen maan viranomaiset!

www.mtu-online.com/mtu/applications/military-governmental-vessels/

Jahdit

Jos halutaan veneillä maailman kauneimmassa saaristossa, suunnata rauhallisesti kohti auringonlaskua tai kokea vauhdin huumaa, MTU tietää miten jahdit saadaan liikkeelle. Huippujahdit ovat yksilöllinen yhdistelmä tyyliä ja laatua sekä mukavuutta ja nopeutta. Tästä syystä ei ole mikään sattuma, että MTU:n moottoreilla on hyvä maine veneveistämöiden, omistajien ja miehistöjen keskuudessa.

http://www.mtu-online.com/mtu/applications/yachts/


 

Öljy- ja kaasuteollisuus

Yli 30 vuoden ajan MTU on toimittanut korkeimman turvaluokan moottoreita öljy- ja kaasuteollisuuden parissa toimiville asiakkailleen. Valikoima kattaa paikalliset ja liikkuvat ratkaisut, energian tuotannon pumpuille ja generaattoreille sekä on-shore että off-shore alustoilla.

www.mtu-online.com/mtu/applications/oil-gas-industry/