Kaasupolkimet

MCS – Mobile Control Systems toimittaa maailmanlaajuisesti sähköisiä kaasupolkimia. Kattava tuotevalikoima sisältää ohjelmoitavia kaasupolkimia, sähköisiä käsikaasuja ja kaasun asennon tunnistimia kaikille markkinoilla oleville sähköisesti ohjatuille dieselmoottoreille.

www.mcs-belgium.com/

 

Williams Controls on hyötyajoneuvoissa käytettävien sähköisten kaasupolkimien markkinajohtaja. Williamsilla on kattava valikoima sekä vakio- että säädettäviä poljinjärjestelmiä.

www.cw-industrialgroup.com/About/Williams-Controls.aspx

Yhteystiedot

Patrik Karlsson 
+358 (0) 207 939 362
patrik.karlsson(at)telva.fi

Siivikot ja viskokytkimet

Horton on 60 vuoden aikana saanut paljon kokemusta moottoreiden jäähdyttämisestä. Tuotevalikoima sisältää siivikoita, viskokytkimiä ja muita oheistuotteita OEM-asiakkaiden tarpeisiin.

www.hortonww.com/

 

Ahtoilmaletkut

Laaja valikoima ahtoilmaletkuja laitevalmistajien tarpeisiin.

Kumityynyt ja värinänvaimennus

Runsas moottoreiden ja koneiden värinänvaimennuskomponenttien tuotevalikoima on laitevalmistajien käytettävissä.

 

Voiteluöljypumput

Rickmeier GmbH valmistaa voiteluöljypumppuja, venttiileitä ja koneikkoja. Erikoispumput, kuten molempiin suuntiin pyörivät tuulivoimalavaihteiden voiteluöljypumput, ovat esimerkkejä Rickmeierin innovatiivisista tuotteista.

www.rickmeier.de/eng/

Hybridikäytöt

HEINZMANN on yhdistänyt Diesel Engine Control ja Electric Drive Systems tietotaidon ja kehittänyt sähkömoottori / generaattori tuotteesta diesel-hybridikäytön.

www.heinzmann.de/en

 

ESW on kehittänyt tehoelektroniikkaa ja hybridiratkaisuja vaativiin kohteisiin. Suurjännitejärjestelmien tehoalue on 20 – 500 kW. Tuotteet täyttävät MIL-vaatimukset. 

www.jenoptik.com/en_20080_electrical_systems

Generaattorit ja aggregaatit

Jenoptik Defence & Civil Systems (ESW ja Lechmotoren) tuoteohjelmasta löytyy generaattoreita ja erikoisaggregaatteja vaativiin käyttökohteisiin.
www.jenoptik.com/en_20081_alternators_and_alternator_systems

Kölijäähdytys

R.W. Fernstrum & Company on valmistanut Gridcooler – kölijäähdytys systeemejä meriteollisuudelle vuodesta 1949. Järjestelmät käytetään propulsiojärjestelmien, generaattoreiden, alennusvaihteiden sekä apujärjestelmien jäähdytykseen kaiken kokoisilla aluksilla maailmanlaajuisesti.

www.fernstrum.com