Puolustus- ja turvallisuustuotteet

Telvalla on pitkä kokemus turvallisuustuotteiden myynnistä ja maahantuonnista Suomessa. Ohessa lyhyet kuvaukset edustamistamme tuotteista.

Yhteystiedot

Jussi-Petri Hirvonen
+358 (0) 207 939 363
jussi-petri.hirvonen(at)telva.fi

Tapani Hollmén 
+358 (0) 207 939 306
tapani.hollmen(at)telva.fi

 

Autoflug

Autoflug on Saksassa vuonna 1919 perustettu ilmailu- ja turvallisuusalan yritys. Laskuvarjot ja heittoistuimet ovat Autoflugin perinteisiä tuotteita. Laskuvarjoista saatu kokemus on perusta Autoflugin riippuistuimille, joita käytetään moderneissa helikoptereissa ja miinasuojatuissa ajoneuvoissa. Gyroskoopit ja polttoaineen määrän mittaamiseen tarkoitetut sensorit ovat toinen Autoflugin liiketoiminta-alue.

www.autoflug.com/index.php?lang=eng

ESG

ESG, eli Elektroniksystem- und Logistik-GmbH, on johtavia järjestelmä- ja ohjelmistotaloja Saksassa. Heillä on kokemusta todella vaativien simulaattoreiden sekä taistelujohtojärjestelmien rakentamisesta asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

www.esg.de/en

Rheinmetall

Rheinmetall AG on yksi Euroopan johtavista maavoimien varustajista. Yrityksen defence-toiminnan parissa työskentelee yli 9000 henkilöä ja sen liikevaihto on 1,8 miljardia euroa.

www.rheinmetall-defence.com/

Jenoptik

Jenoptik AG Defence & Civil Systems on erikoistunut laseretäisyysmittareihin, elektro-optisiin sensoreihin, kestomagneettigeneraattoreihin, hybridikäyttöihin ja vaativien kohteiden käyttölaitetekniikkaan sekä lentokoneiden radomeihin.

www.jenoptik.com/dcs

MTU

60 vuoden kokemus sotilasajoneuvojen moottoreista. MTU on pystynyt ratkaisemaan useimmat panssaroitujen ajoneuvojen vaativat tila- ja tehotarvevaatimukset.

Erittäin suuri tehovaatimus, suuri vääntö, pieni polttoaineen kulutus ja erityisten sotilaallisten vaatimusten täyttäminen tekee MTU:sta parhaan vaihtoehdon sekä uusiin ajoneuvoihin että vanhojen ajoneuvojen modernisointiin.

www.mtu-online.com/mtu/applications/land-defense/