Telva – Tehoa ja turvallisuutta

Telvan päätoimialueet ovat teollisuustuotteet ja turvallisuusratkaisut. Vahvoihin teollisuusalan osaamisalueisiimme kuuluvat laaja-alainen moottorituntemus ja laadukkaat korkeapainelaitteet. Pitkäaikaisessa ja tiiviissä yhteistyössä sekä asiakkaiden että toimittajien kanssa olemme myös kehittäneet monipuolisen varustevalikoiman. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme päämiehiemme suomalaisena partnerina hankkineet myös vahvan osaamisen ja aseman turvallisuus- ja puolustusliiketoiminnassa.

21.5.2016

Nimitysuutisia

Voimme iloksemme ilmoittaa että palkkasimme kaksi uutta henkilöä vahvistamaan Telvan tiimiä. Vara-amiraali evp Juha Rannikko Senior Advisoriksi ja sähkötekniikan diplomi-insinööri Antti Kuikka myynnin teknisen tuen tehtäviin.

Lue lisää …


30.4.2016

Laskemme VM MOTORI:n varaosahintoja tuntuvasti.

Tehtaan varaosahinnat on lisääntyneiden hankintojemme johdosta laskenut. Siirrämme hyödyn suoraan asiakkaillemme kiitoksena luottamuksesta alkuperäisiin VM MOTORI varaosiin.

Lue lisää …


25.2.2016

Telva 80 vuotta, 25.2.2016

Walter Berger perusti Oy Telva Ab:n 25 helmikuuta vuonna 1936.

Lue lisää …


30.1.2016

Täydellinen käytetty Falch

Etkö tarvitse aivan uutta laitetta aloittaaksesi pesutyöt?

Missio

Löydämme ja toteutamme asiakkaiden tarpeisiin markkinoiden parhaimmat ratkaisut.


Historia

Walter Berger perusti Oy Telva Ab:n vuonna 1936. Alkuaikoina toiminta keskittyi moottoreiden ja veneiden maahantuontiin, valmistukseen ja myyntiin. 1950-luvulta lähtien meridieselit ja teollisuusmoottorit ovat olleet tärkeä osa Telvan toimintaa.

Nykyään Telva on arvostettu laitetoimittaja. Korkealaatuiseen tuotevalikoimaan kuuluu dieselmoottoreita, korkeapainevesipumppuja ja turvallisuusvälineitä sekä niihin liittyviä tarvikkeita.