Telva – Tehoa ja turvallisuutta

Telvan päätoimialueet ovat teollisuustuotteet ja turvallisuusratkaisut. Vahvoihin teollisuusalan osaamisalueisiimme kuuluvat laaja-alainen moottorituntemus ja laadukkaat korkeapainelaitteet. Pitkäaikaisessa ja tiiviissä yhteistyössä sekä asiakkaiden että toimittajien kanssa olemme myös kehittäneet monipuolisen varustevalikoiman. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme päämiehiemme suomalaisena partnerina hankkineet myös vahvan osaamisen ja aseman turvallisuus- ja puolustusliiketoiminnassa.

Missio

Löydämme ja toteutamme asiakkaiden tarpeisiin markkinoiden parhaimmat ratkaisut.

Historia

Walter Berger perusti Oy Telva Ab:n vuonna 1936. Alkuaikoina toiminta keskittyi moottoreiden ja veneiden maahantuontiin, valmistukseen ja myyntiin. 1950-luvulta lähtien meridieselit ja teollisuusmoottorit ovat olleet tärkeä osa Telvan toimintaa.

Nykyään Telva on arvostettu laitetoimittaja. Korkealaatuiseen tuotevalikoimaan kuuluu dieselmoottoreita, korkeapainevesipumppuja ja turvallisuusvälineitä sekä niihin liittyviä tarvikkeita.

2.4.2018

Nimitysuutisia

Tiimimme vahvistuu taas uudella työntekijällä. Projektipäällikkönä aloittaa Atro Vuorilehmus! Atrolla on laaja kokemus ICT/ telekommunikaatio puolen asiakas- ja tuotekehitysprojekteista sekä tuotehallinnasta. Kokemusta löytyy myös…

Lue lisää …


8.1.2018

Nimitysuutisia

Uusi vuosi – uudet työntekijät!
Voimme iloksemme ilmoittaa, että olemme vuoden alussa palkanneet 3 uutta henkilöä vahvistamaan Telvan tiimiä.

Sabina Hollmén (KTM) aloittaa Telvalla hallintojohtajana, Jussi-Petri Hirvonen (Eversti EVP) myyntipäällikkönä ja Juhani Kanerva (B.Sc) projektipäällikkönä.

Lue lisää …


1.11.2017

Rekrytoimme

Pystyäksemme toteuttamaan lähitulevaisuudessa näkyvissä olevat hankkeemme, tarvitsemme vahvistusta organisaatioomme. Haemme nyt myyntipäällikköä ja projektipäällikköä, jotka pystyvät aloittamaan tehtävissään vielä tämän vuoden puolella.

Lue lisää …


15.9.2017

Nimitysuutisia

Voimme iloksemme ilmoittaa, että olemme syyskuussa palkanneet lisää henkilökuntaa vahvistamaan Telvan tiimiä.
Petri Tolla (prikaatikenraali evp) aloitti Telvalla Senior Advisorina…

Lue lisää …


24.8.2016

Elektroniikkakorjaamon avaaminen

Telva laajentaa palveluliiketoimintaansa avaamalla elektroniikkakorjaamon, jossa huolletaan viranomaisasiakkaidemme laitteita.

Lue lisää …


1.8.2016

Ekoteko – Telvan energian säästöohjelma

Telva jatkaa vuonna 2015 kesällä aloitettua energian säästöohjelmaansa.

Lue lisää …