Telva – Tehoa ja turvallisuutta

Telvan päätoimialueet ovat teollisuustuotteet ja turvallisuusratkaisut. Vahvoihin teollisuusalan osaamisalueisiimme kuuluvat laaja-alainen moottorituntemus ja laadukkaat korkeapainelaitteet. Pitkäaikaisessa ja tiiviissä yhteistyössä sekä asiakkaiden että toimittajien kanssa olemme myös kehittäneet monipuolisen varustevalikoiman. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme päämiehiemme suomalaisena partnerina hankkineet myös vahvan osaamisen ja aseman turvallisuus- ja puolustusliiketoiminnassa.

Missio

Löydämme ja toteutamme asiakkaiden tarpeisiin markkinoiden parhaimmat ratkaisut.

Historia

Walter Berger perusti Oy Telva Ab:n vuonna 1936. Alkuaikoina toiminta keskittyi moottoreiden ja veneiden maahantuontiin, valmistukseen ja myyntiin. 1950-luvulta lähtien meridieselit ja teollisuusmoottorit ovat olleet tärkeä osa Telvan toimintaa.

Nykyään Telva on arvostettu laitetoimittaja. Korkealaatuiseen tuotevalikoimaan kuuluu dieselmoottoreita, korkeapainevesipumppuja ja turvallisuusvälineitä sekä niihin liittyviä tarvikkeita.

1.3.2019

Nimitysuutisia.

Tiimimme vahvistuu taas uudella työntekijällä. Turkka Jäppinen (DI, inskom evp) aloitti projektijohtajana Telvalla 1.3.2019.

Lue lisää …


14.9.2018

Telva on ostanut Five Watts Oy:n liiketoiminnan.

Five Watts Oy:n päätuotteet ovat Suomessa kehitetyt ja valmistetut LED valaisimet, jotka tuottavat ihmissilmälle parhaan mahdollisen valon.

Lue lisää …