Puolustus- ja turvallisuustuotteet

Telvalla on pitkä kokemus turvallisuustuotteiden myynnistä ja maahantuonnista Suomessa. Ohessa lyhyet kuvaukset edustamistamme tuotteista.

Yhteystiedot

Viljo Hyvärinen
+358 (0) 207 939 363
viljo.hyvarinen(at)telva.fi

Tapani Hollmén 
+358 (0) 207 939 306
tapani.hollmen(at)telva.fi

 

Autoflug

Autoflug on Saksassa vuonna 1919 perustettu ilmailu- ja turvallisuusalan yritys. Laskuvarjot ja heittoistuimet ovat Autoflugin perinteisiä tuotteita. Laskuvarjoista saatu kokemus on perusta Autoflugin riippuistuimille, joita käytetään moderneissa helikoptereissa ja miinasuojatuissa ajoneuvoissa. Gyroskoopit ja polttoaineen määrän mittaamiseen tarkoitetut sensorit ovat toinen Autoflugin liiketoiminta-alue.

www.autoflug.com/index.php?lang=eng

Blücher

Hasso von Blücher perusti yrityksen vuonna 1969. Alusta alkaen yritys on kehittänyt suodatustekniikkaa kaasuille, nesteille ja pienhiukkasille. Blücher Saratoga – suodatuskankaasta on valmistettu yli 10 miljoonaa CBRN-asua ja niitä käytetään 40 maassa. Blücher valmistaa suoja-asuja ja -kankaita ainoastaan vaativaan käyttöön.

www.bluecher.com/

ESG

ESG, eli Elektroniksystem- und Logistik-GmbH, on johtavia järjestelmä- ja ohjelmistotaloja Saksassa. Heillä on kokemusta todella vaativien simulaattoreiden sekä taistelujohtojärjestelmien rakentamisesta asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

www.esg.de/en

Rheinmetall

Rheinmetall AG on yksi Euroopan johtavista maavoimien varustajista. Yrityksen defence-toiminnan parissa työskentelee yli 9000 henkilöä ja sen liikevaihto on 1,8 miljardia euroa.

www.rheinmetall-defence.com/

Jenoptik

Jenoptik AG Defence & Civil Systems on erikoistunut laseretäisyysmittareihin, elektro-optisiin sensoreihin, kestomagneettigeneraattoreihin, hybridikäyttöihin ja vaativien kohteiden käyttölaitetekniikkaan sekä lentokoneiden radomeihin.

www.jenoptik.com/dcs

MTU

60 vuoden kokemus sotilasajoneuvojen moottoreista. MTU on pystynyt ratkaisemaan useimmat panssaroitujen ajoneuvojen vaativat tila- ja tehotarvevaatimukset.

Erittäin suuri tehovaatimus, suuri vääntö, pieni polttoaineen kulutus ja erityisten sotilaallisten vaatimusten täyttäminen tekee MTU:sta parhaan vaihtoehdon sekä uusiin ajoneuvoihin että vanhojen ajoneuvojen modernisointiin.

www.mtu-online.com/mtu/applications/land-defense/

GSMK CryptoPhone

CryptoPhone-puhelimet tarjoavat tavan luottamuksellisiin puheluihin ja viesteihin tavallisissa verkoissa, helppokäyttöisillä ja nykyaikaisilla puhelimilla. CryptoPhoneilla suojatut yhteydet toimivat GSM-, 3G-, IP/WLAN- ja satelliittiverkoissa, sekä langallisilla yhteyksillä.

CryptoPhone-puhelimet käyttävät markkinoiden vahvinta salaustekniikkaa, ja yhteydet ovat aina päästä päähän suojattuja. Tämä mahdollistaa verkkoriippumattomuuden ja turvallisen kansainvälisen kommunikoinnin. CryptoPhone-puhelimien kovennetut käyttöjärjestelmät sekä tietojen salattu tallennus tarjoavat integroidun turvallisuusratkaisun, joka pitää suojattuna myös puhelimella olevan tiedon.

Ota yhteyttä!

Telva helps you keep your business your business!

Uusin CryptoPhone 500-malli toimii kovennetulla Android-käyttöjärjestelmällä. Puhelin suojaa käyttäjäänsä mm. seuraavilla uusilla ominaisuuksilla:

  • Baseband Firewall suojaa puhelinta radioyhteyksien yli tehtäviltä hyökkäyksiltä
  • Permission Enforcement Module rajoittaa tietoja, joihin sovellukset pääsevät käsiksi, ja joita ne saavat lähettää puhelimesta eteenpäin

Puhelimet ovat hyvin helppoja käyttää, ja matkapuhelinmallit toimivat kryptopuheluiden lisäksi myös tavallisina (äly)puhelimina. Lisätietoa saat meiltä tai GSMK:n web-sivuilta:

www.cryptophone.com

CryptoPhone on viime aikoina ollut näkyvästi esillä kansainvälisessä lehdistössä, esimerkkinä mm. seuraavat artikkelit:

Wired: Phone Firewall Identifies Rogue Cell Towers Trying to Intercept Your Calls

Popular Science: Mysterious Phony Cell Towers Could Be Intercepting Your Calls