AJANKOHTAISTA

24.8.2016

Elektroniikkakorjaamon avaaminen

Telva laajentaa palveluliiketoimintaansa avaamalla elektroniikkakorjaamon, jossa huolletaan viranomaisasiakkaidemme laitteita. Kevään ja kesän aikana olemme kouluttaneet henkilökuntaamme yhdessä valmistajan kanssa. Viimeiset laitetoimitukset saapuivat lomien jälkeen ja nyt olemme valmiina palvelemaan asiakkaitamme.

1.8.2016

Ekoteko – Telvan energian säästöohjelma

Telva jatkaa vuonna 2015 kesällä aloitettua energian säästöohjelmaansa.

Kesällä 2015 asensimme Solnet Green Energyn toimittaman 10 kWp aurinkosähköjärjestelmän kiinteistömme katolle. Solnetin onnistuneen toimituksen ja kerättyjen kokemusten jälkeen laajensimme aurinkosähköjärjestelmää 30 kWp kokoiseksi keväällä 2016.

www.solnet.fi

Kesällä 2016 vaihdoimme kaikki kiinteistömme loisteputkivalaisimet kotimaassa valmistettuihin Valtavalon LED-valaisimiin. Projektin toteutus suunnittelusta asennukseen onnistui Valtavalon kanssa hyvässä yhteistyössä.

www.valtavalo.fi

Aurinkopaneelien ja LED-valaisimien johdosta olemme tällä hetkellä parhaimmillaan lähes energiaomavaraisia.

Teemme jatkossakin investointeja pienentääksemme hiilijalanjälkeämme.

15.6.2016

Schiebel – uusi yhteistyökumppanimme

Telva on aloittanut yhteistyön miehittämättömiä helikoptereita valmistavan itävaltalaisen Schiebel GmbH:n kanssa.

Schiebel on yksi Euroopan kokeneimmista UAV-taloista (Unmanned Aerial Vehicle). Erityisesti Schiebelin kokemus merellisistä olosuhteista vaikutti Telvan valintaan hakiessamme UAV-partneria.

Schiebel on vuonna 1951 perustettu wieniläinen perheyritys. Nykyinen toisen polven omistaja muutti sensoritalon ilmailualan tunnustetuksi osaajaksi.

www.schiebel.net

 

21.5.2016

Nimitysuutisia

Voimme iloksemme ilmoittaa että olemme kevään aikana palkanneet kaksi uutta henkilöä vahvistamaan Telvan tiimiä.

Vara-amiraali evp Juha Rannikko aloitti Telvalla Senior Advisorina jäätyään eläkkeelle pitkän ja hienon sotilasuran jälkeen. Viimeisimpänä hän toimi pääesikunnan päällikkönä. Telvalla Juha keskittyy turvallisuus- ja puolustusliiketoimintaan.

Sähkötekniikan diplomi-insinööri Antti Kuikka on palkattu vuoden 2016 alusta Telvan palvelukseen myynnin teknisen tuen tehtäviin. Antti vastaa myös elektroniikkakorjaamon toiminnasta. Antilla on pitkä kokemus laadunvarmennus- ja tuotekehitystyöstä Nokian ja Microsoftin palveluksessa.

30.4.2016

Laskemme VM MOTORI:n varaosahintoja tuntuvasti.

Tehtaan varaosahinnat on lisääntyneiden hankintojemme johdosta laskenut. Siirrämme hyödyn suoraan asiakkaillemme kiitoksena luottamuksesta alkuperäisiin VM MOTORI varaosiin.
Kiitoshan kuuluu asiakkaille ja toivomme, että tämä positiivinen kehitys jatkuu, jotta voimme myös tulevaisuudessa tarjota alkuperäisiä varaosia kilpailukykyiseen hintaan.

Meiltä saatte myös VM MOTORI:n valmistamiin auton moottoreihin alkuperäiset varaosat.

Lisätietoja antaa: Björn Kortman+358 (0) 207 939 365, bjorn.kortman(at)telva.fi

25.2.2016

Telva 80 vuotta, 25.2.2016

Walter Berger perusti Oy Telva Ab:n 25 helmikuuta vuonna 1936. Alkuaikoina toiminta keskittyi moottoreiden ja veneiden maahantuontiin, valmistukseen ja myyntiin. 1950-luvulta lähtien meridieselit ja teollisuusmoottorit ovat olleet tärkeä osa Telvan toimintaa.

Nykyään Telva on arvostettu laitetoimittaja. Löydämme ja toteutamme asiakkaiden tarpeisiin markkinoiden parhaimmat ratkaisut. Korkealaatuiseen tuotevalikoimaan kuuluu dieselmoottoreita, korkeapainevesipumppuja ja turvallisuusvälineitä sekä niihin liittyviä tarvikkeita.

 

30.1.2016

Täydellinen käytetty Falch painepesuri 170-3000 bar

Etkö tarvitse aivan uutta laitetta aloittaaksesi pesutyöt? Ei mitään ongelmaa. Kaikki käytetyt laitteet ovat tehtaan peruskorjaamia, ne sisältävät samat toiminnot kuin uudetkin. Ne ovat säännöllisesti huollettuja Falchin toimesta, ne ovat testattuja ja täyttävät kaikki voimassaolevat turvallisuusvaatimukset. Niissä on käytetty vain alkuperäisiä varaosia.

Tekniset päivitykset yms ovat takuulla kaikki ajan tasalla. Lisäksi hyödyt laajasta takuupalvelusta, kattavasta Falch huollosta sekä erinomaisesta hinta/laatu – suhteesta. mitä enää odotat? Täydellinen käytetty, valmistettu Saksassa.

Katso lista käytetyistä laitteista tästä: http://www.falch.com/products/used-machines/falch.html?___store=enu

 Kysy lisätietoja tai pyydä tarjousta Jan Forsstedt Puh 0207 93 93 55  jf@telva.fi