Yhteystiedot

Sabina Hollmén

+358 (0) 207 939 307

etunimi.sukunimi@telva.fi

 

Tapani Hollmén

+358 (0) 207 939 306

etunimi.sukunimi@telva.fi

50 mpk, 22 solmun nopeudessa - yhdellä latauksella. 100% sähkövene.

Sähköveneilyn haasteena on tähän asti ollut plaanaavien veneiden suuri energiankulutus.

Candelan rungon keveys, kantosiivet ja uusin automaailmassa kehitetty akkuteknologia mahdollistavat täyssähköveneen, jonka toimintamatka ja nopeus ensimmäistä kertaa kilpailevat polttomoottoriveneiden kanssa. Toimintamatka yhdellä latauksella on 50 merimailia, 22 solmun nopeudella.

Candela on hiljainen, kulkee vakaasti, edullisesti ja ympäristöystävällisesti läpi aaltojen tekemättä itse juurikaan aaltoja. Lataaminen tapahtuu laiturissa normaalilla maasähköllä, eli latausverkostoa ei tarvitse odottaa, sillä sopivia pistokkeita löytyy kaikkista satamista mistä löytyy sähköä.

Candela on tukholmalainen nuori yritys, johon on koottu useamman alan erityisosaajia tarkoituksenaan mullistaa veneily. Lisätietoa tiimistä: www.candelaspeedboat.com/team

Vuonna 2016 laskettiin vesille prototyyppi, ja nyt ensimmäiset sarjavalmisteiset veneet on toimitettu asiakkaille. Kesän 2020 veneet ovat parhaillaan tehtaalla kokoonpanossa.

Lisätietoa Candelasta: www.candelaspeedboat.com

Kuvia ja videoita löydät Candela Suomi – Facebook-sivulta:
www.facebook.com/candela.suomi

 

Haluan lisätietoa Candelasta.

Candelan koeajotapahtumat 2020

Kun Candelaa nostettiin kantosiiville ajatus oli minimoida energian kulutus. Bonuksena tuli aivan uudenlainen ajokokemus kun veneen pohja on irti vedestä. Aallot eivät heiluta venettä, meno on hiljainen.
Tule kokemaan tulevaisuuden veneilyä meidän koeajo-tapahtumiin. Jos seuraavista päivämääristä ei löydy sopivaa, niin laita viestiä candela@telva.fi niin sovimme sopivasta ajankohdasta. 

 

>> Pe 5.6 ja la 6.6 Lauttasaaressa suomiveneilee.fi koeajo-tapahtuma
>> La 13.6 Hanko, Tesla Clubin koeajo-tapahtuma (myös ei Tesla omistajat tervetulleita)
>> To 13.8 – Su 16.8 Uiva venenäyttely Helsinki, Lauttasaari


Korona-viruksen takia joitain tapahtumia on jouduttu perumaan tai siirtämään, ja tilanne muuttuu hallituksen suositusten muuttuessa.
Pyrkimyksenä kuitenkin on järjestää sekä suomiveneilee.fi koeajopäivä että Helsingin Uiva venenäyttely. Finnboat toteaa että “molemmat ovat ulkoilmatapahtumia meren äärellä ja koeajotapahtumassakin ollaan käytännössä venekunnittain merellä koeajamassa veneitä.” 

Jos yksityinen koeajo kiinnostaa niin otathan yhteyttä niin sovimme sopivasta ajankohdasta!

Lisä-infoa, tarkemmat aikataulut sekä Ilmoittautumiset osoitteeseen: candela@telva.fi
Tästä osoitteesta voi myös varata henkilökohtaisen koeajon teille sopivaan ajankohtaan!