falch

falch on Saksan Merklingenissä toimiva korkeapainepesureita valmistava perheyritys. Se on perustettu vuonna 1986, jolloin Achim Falch aloitti ensimmäisten pesureidensa myynnin. Nyt useita vuosia myöhemmin, falch myy pumppuja kaikkialle maailmaan.

falchilla on valikoimassaan pienistä 100 bar pesureista 3000 bar isoihin UHP-laitteisiin asti. falchin yhtenä perusajatuksena on se, että asiakas saa tarvittaessa nopeasti kaiken tarvitsemansa. Telva pystyy toimittamaan pesureita samoin kuin varaosia ja tarvikkeita suoraan varastosta tai lyhyellä toimitusajalla.
Autamme myös mielellään käytettyjen falch pesureiden maahantuonnin kanssa.

www.falch.com

Yhteystiedot

Jan Forsstedt 
+358 (0) 207 939 355
etunimi.sukunimi@telva.fi

Pesurit

WHEEL JET: Pesureita on kokoluokassa 2 – 20 kW eli 100 – 500 bar. Nämä ovat pieniä ja näppäriä laitteita ammattilaiselle, joka tarvitsee kohteissaan pientä tai hieman isompaa painetta ja joissa riittää vähäinen vesimäärä. Hyviä esimerkkejä käyttökohteista ovat kattopintojen, laivan kansien ja työkoneiden pesutyöt.

FALCH: Pesureita on kokoluokassa 12 – 200 kW eli 300 – 3000 bar. Nämä ovat paineiltaan korkeampia, mutta kuitenkin kompakteja paketteja. Näitä käytetään kun työkohde on todella vaativa ja siihen tarvitaan sekä isompia paineita että vesimääriä. falch Trail Jet 30-malli onkin markkinajohtaja omassa kokoluokassaan: peräkärryyn rakennettu, 500 bar, dieselmoottori ja integroitu lämmitysjärjestelmä.

www.falch.com/products/machines.html

 

Varusteet

falch suunnittelee erilaisia varusteita helpottaakseen käyttäjien työtä ja parantaakseen turvallisuutta. Tehtaalla panostetaan jatkuvaan tuotekehitykseen ja erilaisia edistyksellisiä varusteita tulee jatkuvasti markkinoille. falchin etuna on nopeat toimitusajat.

www.falch.com/products/accessories.html

Käytetty laite

Etkö tarvitse aivan uutta laitetta aloittaaksesi pesutyöt? Ei mitään ongelmaa. Kaikki käytetyt laitteet ovat tehtaan peruskorjaamia, ne sisältävät samat toiminnot kuin uudetkin. Ne ovat säännöllisesti huollettuja Falchin toimesta, ne ovat testattuja ja täyttävät kaikki voimassaolevat turvallisuusvaatimukset. Niissä on käytetty vain alkuperäisiä varaosia.

Tekniset päivitykset yms ovat takuulla kaikki ajan tasalla. Lisäksi hyödyt laajasta takuupalvelusta, kattavasta Falch huollosta sekä erinomaisesta hinta/laatu – suhteesta. mitä enää odotat? Täydellinen käytetty, valmistettu Saksassa. 

Katso lista käytetyistä laitteista tästä: http://www.falch.com/products/used-machines/falch.html?___store=enu

Autamme mielellään maahantuonnin kanssa: jan.forsstedt(a)telva.fi