Kaasupolkimet

MCS – Mobile Control Systems toimittaa maailmanlaajuisesti sähköisiä kaasupolkimia. Kattava tuotevalikoima sisältää ohjelmoitavia kaasupolkimia, sähköisiä käsikaasuja ja kaasun asennon tunnistimia kaikille markkinoilla oleville sähköisesti ohjatuille dieselmoottoreille.

www.mcs-belgium.com/

 

Yhteystiedot

Jan Forsstedt 
+358 (0) 207 939 355
etunimi.sukunimi@telva.fi

Siivikot ja viskokytkimet

Horton on 60 vuoden aikana saanut paljon kokemusta moottoreiden jäähdyttämisestä. Tuotevalikoima sisältää siivikoita, viskokytkimiä ja muita oheistuotteita OEM-asiakkaiden tarpeisiin.

www.hortonww.com/

 

Ahtoilmaletkut

Laaja valikoima ahtoilmaletkuja laitevalmistajien tarpeisiin.

Kumityynyt ja värinänvaimennus

Runsas moottoreiden ja koneiden värinänvaimennuskomponenttien tuotevalikoima on laitevalmistajien käytettävissä.

 

Voiteluöljypumput

Rickmeier GmbH valmistaa voiteluöljypumppuja, venttiileitä ja koneikkoja. Erikoispumput, kuten molempiin suuntiin pyörivät tuulivoimalavaihteiden voiteluöljypumput, ovat esimerkkejä Rickmeierin innovatiivisista tuotteista.

www.rickmeier.de/eng/

Hybridikäytöt

HEINZMANN on yhdistänyt Diesel Engine Control ja Electric Drive Systems tietotaidon ja kehittänyt sähkömoottori / generaattori tuotteesta diesel-hybridikäytön.

www.heinzmann.de/en

 

Generaattorit ja aggregaatit

Jenoptik Defence & Civil Systems (ESW ja Lechmotoren) tuoteohjelmasta löytyy generaattoreita ja erikoisaggregaatteja vaativiin käyttökohteisiin.

Kölijäähdytys

R.W. Fernstrum & Company on valmistanut Gridcooler – kölijäähdytys systeemejä meriteollisuudelle vuodesta 1949. Järjestelmät käytetään propulsiojärjestelmien, generaattoreiden, alennusvaihteiden sekä apujärjestelmien jäähdytykseen kaiken kokoisilla aluksilla maailmanlaajuisesti.

www.fernstrum.com