VM Motori

VM Motori on perustettu vuonna 1947 herrojen Vancinin ja Martellin tekemästä aloitteesta. Italian ensimmäinen sekä suunniteltu että toteutettu dieselmoottori oli pian sen jälkeen totta. Alunperin lähinnä maatalouteen ja venekäyttöön tarkoitetut moottorit kehittyivät nopeasti omassa kokoluokassaan edistyksellisiksi voimanlähteiksi sekä polttoainetaloudella että päästöillä mitattuna.
Nykyään monet autonvalmistajat luottavat VM Motorin dieselteknologiaan ja lisäksi alle 1 L / sylinteri teollisuusmoottorikokoluokassa VM Motori on johtavassa asemassa.

Tekniset tiedot löytyvät tämän sivun alaosasta.

Yhteystiedot

Jan Forsstedt
+358 (0) 207 939 355
etunimi.sukunimi@telva.fi

VM Motorin applikaatiot

VM Motori valmistaa moottoreita työkoneisiin teholuokassa 30 – 120 kW ja veneissä käytettäväksi teholuokassa 85 – 260 kW. Tärkeä ominaisuus kaikissa sovellutuksissa on kyky tuottaa suuri vääntö jo matalilla kierroksilla.

https://www.vmmotori.it/

VM Motorin meridieselit

Vuonna 1947 perustettu VM Motori, kehittää ja valmistaa dieselmoottoreita. Moderni teknologia ja jatkuva panostus kehitystyöhön takaa VM:lle hyvän aseman merimoottoreiden markkinoilla.
Nykyisillä moottorivalikoiman moottoreilla on maksimaalinen suorituskyky huomioiden tiukimmat päästömääräykset. Venemoottoreita valmistetaan teholuokassa 85 – 260 kW. Tärkeä ominaisuus kaikilla moottoriversioilla on kyky tuottaa suuri vääntö jo matalilla kierroksilla.

https://www.vmmotori.it/en/products/marine-engines.html