AJANKOHTAISTA

 

 

29.3.2019

Telva ja Aalto Pro kouluttaa digitaalisen markkinoinnin osaajan

 

20.5.2019 alkaa Aalto Pro:n järjestämä Digitaalisen markkinoinnin, 6 kuukauden kestävä, rekrytoiva koulutus. Sen tarkoitus on tuottaa uusia sähköisen markkinoinnin ja myynnin ammattilaisia yrityksille.

Koulutuksen aikana osallistuja kehittää osaamistaan digiajan sähköisessä markkinoinnissa ja myynnissä sekä työskentelee yrityksessä sovituissa tehtävissä.
Koulutuksen lähipäivät ovat Helsingissä Aalto yliopistolla. Lähiopetuksen lisäksi koulutukseen sisältyy etätehtäviä, jotka suoritetaan Telvalla, etukäteen sovituissa tehtävissä.

Rekrytoiva koulutusohjelma on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille myynti- ja markkinointialan koulutuksen saanneille (korkeakoulututkinto esim. markkinoinnista tai tietojen käsittelystä) tai työkokemukseen perustuvaa myynti- ja markkinointiosaamista.

Haku 12.4 mennessä sekä koulutuksesta lisätietoa:

https://www.aaltopro.fi/ohjelmat/digimarkkinoinnin-osaaja-rekrytoiva-koulutus

Oy Telva Ab on vuonna 1936 perustettu perheyritys. Telvan päätoimialueet ovat teollisuustuotteet ja turvallisuusratkaisut. Vahvoihin teollisuusalan osaamisalueisiimme kuuluvat laaja-alainen moottorituntemus ja laadukkaat korkeapainelaitteet. Pitkäaikaisessa ja tiiviissä yhteistyössä sekä asiakkaiden että toimittajien kanssa olemme myös kehittäneet monipuolisen varustevalikoiman. Viimeisen kymmenen vuoden aikana olemme päämiehiemme suomalaisena partnerina hankkineet myös vahvan osaamisen ja aseman turvallisuus- ja puolustusliiketoiminnassa.

Aalto University Professional Development – Aalto PRO on toteuttanut laadukkaita työvoimakoulutuksia jo yli 20 vuoden ajan. Tuhannet yritykset ja koulutettavat ovat olleet tyytyväisiä Aalto PRO:n ohjelmiin: yli 70 % osallistujista solmii työsopimuksen. Tervetuloa mukaan menestymään!

1.3.2019

Nimitysuutisia

Meillä on ilo ilmoittaa että tiimimme vahvistuu taas uudella työntekijällä. Turkka Jäppinen (DI, inskom evp) aloitti projektijohtajana Telvalla 1.3.2019. Turkalla on pitkä kokemus Merivoimien laivaprojekteista, sotalaivatekniikan tutkimuksesta ja kehittämisestä sekä kansainvälisestä puolustusmateriaaliyhteistyöstä. Toivotamme Turkan lämpimästi tervetulleeksi!

 

14.9.2018

Oy Telva Ab on ostanut Five Watts Oy:n

Oy Telva Ab on ostanut Five Watts Oy:n liiketoiminnan 6.9.2018. Five Watts Oy:n päätuotteet ovat Suomessa kehitetyt ja valmistetut LED valaisimet, jotka tuottavat ihmissilmälle parhaan mahdollisen valon. Valo läpäisee pölyä, sumua, sadetta ja lumisadetta. Valokeila on tehty mahdollisimman mukavaksi, tasaiseksi ja ihmissilmälle sopivaksi.

5 Watts ZAURAC valot ovat käytössä erilaisissa työkoneissa kuten kaivin-, metsä-, kaivoskoneissa, traktoreissa, kuorma-autoissa sekä työveneissä ja aluksissa.

Päivänvaloa keskiyöllä

Valaisin soveltuvat vaativimpiinkin käyttöolosuhteisiin ja ne on suunniteltu kestämään 100 baarin paine 10 senttimetrin etäisyydeltä. IP luokitus on IP69. Valaisin on testattu -67,5°C – +70°C lämpötila-alueella ja se kestää yliajamisen.

”5 Wattsin uuden sukupolven LED-valot täydentävät todella hyvin Telva:n nykyisiä tuotteita”, sanoo Telvan toimitusjohtaja Tapani Hollmén. ”Nyt kykenemme tarjoamaan entistä laajempaa valikoimaa asiakkaillemme ja vahvistamaan omaa tuotantoamme.”

Lisätietoja antaa:

Toimitusjohtaja Tapani Hollmén, 0207 939 306, tapani.hollmen@telva.fi

Tuotetiedot: https://www.5watts.fi/products

3.9.2018

Metsäalan ammattilehden artikkeli

Metsäalan ammattilehti julkaisi uusimman numeronsa FinnMETKON yhteydessä 30.8. FinnMETKO on Suomen suurin ja tärkein raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttely. Lehdessä oli artikkeli Telvasta joka ”kehittää toimintansa jo 4. sukupolven johtamana”.

Lue koko artikkeli tästä

 

2.4.2018

Nimitysuutisia

Tiimimme vahvistuu taas uudella työntekijällä. Projektipäällikkönä aloittaa Atro Vuorilehmus! Atrolla on laaja kokemus ICT/ telekommunikaatio puolen asiakas- ja tuotekehitysprojekteista sekä tuotehallinnasta. Kokemusta löytyy myös uusiutuvan energian projekteista! Toivotamme Atron lämpimästi tervetulleeksi!

8.1.2018

Nimitysuutisia

Uusi vuosi – uudet työntekijät!
Voimme iloksemme ilmoittaa, että olemme vuoden alussa palkanneet 3 uutta henkilöä vahvistamaan Telvan tiimiä.

Sabina Hollmén (KTM) aloittaa Telvalla hallintojohtajana, Jussi-Petri Hirvonen (Eversti EVP) myyntipäällikkönä ja Juhani Kanerva (B.Sc) projektipäällikkönä.

Sabina Hollménilla on pitkä kokemus markkinoinnin puolelta. Hän siirtyy Telvalle Harva Marketingista, jossa hän on toiminut asiakkuusjohtajana. Hänellä on myös kokenut yrittäjä.

Jussi-Petri Hirvonen jäi eläkkeelle puolustusvoimien logistiikkalaitoksen tehtävistä ennen siirtymistään Telvalle.

Juhani Kanervalla on laaja kokemus uusiutuvan energian sektorilta ja ICT-projektien johdosta.

Juhani Kanerva ja Jussi-Petri Hirvonen toimivat Telvalla turvallisuus- ja puolustus liiketoiminnan tehtävissä!

 

 

11.1.2017

Rekrytoimme myyntipäällikköä ja projektipäällikköä

 

Myyntipäällikkö

Tehtävääsi kuuluu Telvan tuotteiden ja edustamiemme päämiesten järjestelmien myynti kotimaisille asiakkaille. Vastuualueena pääosin viranomaisasiakkaat.

Arvostamme:

 • Aiempaa toimimista viranomaiskentässä
 • Teknisen myynnin kokemusta
 • Toimintaa kansainvälisessä ympäristössä
 • Markkinointikokemusta
 • Laatu- ja turvallisuusjärjestelmien hallintaa
 • Halukkuutta oppia uutta

Edellytämme:

 • Suomen ja Englannin kielen hallintaa, muut kielet plussaa (erityisesti Saksa)
 • Innovatiivisuutta, oma-aloitteellisuutta, asiakaslähtöisyyttä, pitkäjänteisyyttä
 • Teknisten järjestelmien kokonaisuuksien ymmärtämistä yksityiskohtia unohtamatta
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja monikulttuurisessa toimintaympäristössä

Tarjoamme sinulle:

 • Innovatiivisen, kehityshakuisen ja kannustavan työnantajan
 • Kansainvälisen työympäristön ja mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn
 • Erinomaisen mahdollisuuden kehittyä alan osaajana
 • Ketterän organisaation
 • Mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden myyntivalikoimaan ja strategiaan
 • Vahvan osaajatiimin myyntityösi tueksi

Löytäessämme hakemamme henkilön, voimme muokata tehtävänkuvausta parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Jos ajattelet olevasi sopiva avoinna oleviin tehtäviin, lähetä CV:si palkkatoivomuksen sekä mahdollisten kysymyksiesi kanssa osoitteeseen rekry@telva.fi.

 

Projektipäällikkö

Tulet vastaamaan Telvan myymien järjestelmien suunnittelusta- integroinnista, toimituksesta ja ylläpitovaiheen koordinoinnista. Tulet toimimaan kiinteästi myyntitiimin kanssa suunnittelu- ja myyntivaiheen aikana.

Edellytämme:

 • Suomen ja Englannin kielen hallintaa, muut kielet plussaa (erityisesti Saksa)
 • Innovatiivisuutta, oma-aloitteellisuutta, asiakaslähtöisyyttä, pitkäjänteisyyttä
 • Teknisten järjestelmien kokonaisuuksien ymmärtämistä yksityiskohtia unohtamatta
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Matkustusvalmiutta, mahdollisuutta joustaa työajoissa
 • Aikaisempaa kokemusta projektien johtamisesta sekä laatu- ja turvallisuusjärjestelmien tuntemusta

Tarjoamme sinulle:

 • Innovatiivisen, kehityshakuisen ja kannustavan työnantajan
 • Kansainvälisen työympäristön
 • Mahdollisuuden kasvaa projektiemme mukana
 • Ketterän organisaation

Löytäessämme hakemamme henkilön, voimme muokata tehtävänkuvausta parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Jos ajattelet olevasi sopiva avoinna oleviin tehtäviin, lähetä CV:si palkkatoivomuksen sekä mahdollisten kysymyksiesi kanssa osoitteeseen rekry@telva.fi.

15.9.2017

Nimitysuutisia

Voimme iloksemme ilmoittaa, että olemme syyskuussa palkanneet lisää henkilökuntaa vahvistamaan Telvan tiimiä.

Petri Tolla (prikaatikenraali evp) aloitti Telvalla Senior Advisorina jäätyään eläkkeelle ilmavoimista täysin palvelleena. Viimeisimpänä hän toimi ilmavoimien esikuntapäällikkönä. Petrin vastuualueena tulee olemaan turvallisuus- ja puolustusliiketoiminta, erityisesti ilmailuun liittyvät kysymykset.

 

24.8.2016

Elektroniikkakorjaamon avaaminen

Telva laajentaa palveluliiketoimintaansa avaamalla elektroniikkakorjaamon, jossa huolletaan viranomaisasiakkaidemme laitteita. Kevään ja kesän aikana olemme kouluttaneet henkilökuntaamme yhdessä valmistajan kanssa. Viimeiset laitetoimitukset saapuivat lomien jälkeen ja nyt olemme valmiina palvelemaan asiakkaitamme.

1.8.2016

Ekoteko – Telvan energian säästöohjelma

Telva jatkaa vuonna 2015 kesällä aloitettua energian säästöohjelmaansa.

Kesällä 2015 asensimme Solnet Green Energyn toimittaman 10 kWp aurinkosähköjärjestelmän kiinteistömme katolle. Solnetin onnistuneen toimituksen ja kerättyjen kokemusten jälkeen laajensimme aurinkosähköjärjestelmää 30 kWp kokoiseksi keväällä 2016.

www.solnet.fi

Kesällä 2016 vaihdoimme kaikki kiinteistömme loisteputkivalaisimet kotimaassa valmistettuihin Valtavalon LED-valaisimiin. Projektin toteutus suunnittelusta asennukseen onnistui Valtavalon kanssa hyvässä yhteistyössä.

www.valtavalo.fi

Aurinkopaneelien ja LED-valaisimien johdosta olemme tällä hetkellä parhaimmillaan lähes energiaomavaraisia.

Teemme jatkossakin investointeja pienentääksemme hiilijalanjälkeämme.

15.6.2016

Schiebel – uusi yhteistyökumppanimme

Telva on aloittanut yhteistyön miehittämättömiä helikoptereita valmistavan itävaltalaisen Schiebel GmbH:n kanssa.

Schiebel on yksi Euroopan kokeneimmista UAV-taloista (Unmanned Aerial Vehicle). Erityisesti Schiebelin kokemus merellisistä olosuhteista vaikutti Telvan valintaan hakiessamme UAV-partneria.

Schiebel on vuonna 1951 perustettu wieniläinen perheyritys. Nykyinen toisen polven omistaja muutti sensoritalon ilmailualan tunnustetuksi osaajaksi.

www.schiebel.net

 

21.5.2016

Nimitysuutisia

Voimme iloksemme ilmoittaa että olemme kevään aikana palkanneet kaksi uutta henkilöä vahvistamaan Telvan tiimiä.

Vara-amiraali evp Juha Rannikko aloitti Telvalla Senior Advisorina jäätyään eläkkeelle pitkän ja hienon sotilasuran jälkeen. Viimeisimpänä hän toimi pääesikunnan päällikkönä. Telvalla Juha keskittyy turvallisuus- ja puolustusliiketoimintaan.

Sähkötekniikan diplomi-insinööri Antti Kuikka on palkattu vuoden 2016 alusta Telvan palvelukseen myynnin teknisen tuen tehtäviin. Antti vastaa myös elektroniikkakorjaamon toiminnasta. Antilla on pitkä kokemus laadunvarmennus- ja tuotekehitystyöstä Nokian ja Microsoftin palveluksessa.

30.4.2016

Laskemme VM MOTORI:n varaosahintoja tuntuvasti.

Tehtaan varaosahinnat on lisääntyneiden hankintojemme johdosta laskenut. Siirrämme hyödyn suoraan asiakkaillemme kiitoksena luottamuksesta alkuperäisiin VM MOTORI varaosiin.
Kiitoshan kuuluu asiakkaille ja toivomme, että tämä positiivinen kehitys jatkuu, jotta voimme myös tulevaisuudessa tarjota alkuperäisiä varaosia kilpailukykyiseen hintaan.

Meiltä saatte myös VM MOTORI:n valmistamiin auton moottoreihin alkuperäiset varaosat.

Lisätietoja antaa: Björn Kortman+358 (0) 207 939 365, bjorn.kortman(at)telva.fi

25.2.2016

Telva 80 vuotta, 25.2.2016

Walter Berger perusti Oy Telva Ab:n 25 helmikuuta vuonna 1936. Alkuaikoina toiminta keskittyi moottoreiden ja veneiden maahantuontiin, valmistukseen ja myyntiin. 1950-luvulta lähtien meridieselit ja teollisuusmoottorit ovat olleet tärkeä osa Telvan toimintaa.

Nykyään Telva on arvostettu laitetoimittaja. Löydämme ja toteutamme asiakkaiden tarpeisiin markkinoiden parhaimmat ratkaisut. Korkealaatuiseen tuotevalikoimaan kuuluu dieselmoottoreita, korkeapainevesipumppuja ja turvallisuusvälineitä sekä niihin liittyviä tarvikkeita.

 

30.1.2016

Täydellinen käytetty Falch painepesuri 170-3000 bar

Etkö tarvitse aivan uutta laitetta aloittaaksesi pesutyöt? Ei mitään ongelmaa. Kaikki käytetyt laitteet ovat tehtaan peruskorjaamia, ne sisältävät samat toiminnot kuin uudetkin. Ne ovat säännöllisesti huollettuja Falchin toimesta, ne ovat testattuja ja täyttävät kaikki voimassaolevat turvallisuusvaatimukset. Niissä on käytetty vain alkuperäisiä varaosia.

Tekniset päivitykset yms ovat takuulla kaikki ajan tasalla. Lisäksi hyödyt laajasta takuupalvelusta, kattavasta Falch huollosta sekä erinomaisesta hinta/laatu – suhteesta. mitä enää odotat? Täydellinen käytetty, valmistettu Saksassa.

Katso lista käytetyistä laitteista tästä: http://www.falch.com/products/used-machines/falch.html?___store=enu

 Kysy lisätietoja tai pyydä tarjousta Jan Forsstedt Puh 0207 93 93 55  jf@telva.fi