TELVA:n yhteistyökumppani Suomen Dieselvoima Oy on erikoistunut varavoima- ja palopumppuratkaisuihin

Varavoima – Jotta työ jatkuisi

Varavoimakoneilla varmistetaan kriittisten järjestelmien toimiminen, tuotannon jatkuminen tai hallittu alasajo ja ihmisten turvallinen poistuminen esimerkiksi tapahtumasta tai kauppakeskuksesta sähkökatkon aikana.

Dieselaggregaateillamme voidaan tuottaa sähköä kohteisiin, joihin ei ole kannattavaa tai mahdollista hankkia sähköverkkoa.

Hallitsematon sähkökatko voi aiheuttaa mittavia taloudellisia tappioita tuotantolaitoksissa ja uhata henkiä sairaaloissa.

Palopumput toimivat sammutusjärjestelmän sydämenä

Sammutusjärjestelmän sydämenä toimii usein pumppu, jolla varmistetaan veden saanti sammutuskäytössä. Mikäli palopumppu ei toimi oikein tai sen veden tuotto ei vastaa järjestelmän tarpeita, järjestelmä ei toimi suunnitellulla tavalla. Tehtävämme on varmistaa, että pumppu toimii kaikissa tilanteissa suunnitellulla tavalla.

Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö myös huoltaa kaiken kokoiset dieselkäyttöiset varavoimakoneet, -laitokset ja palopumput, merkistä riippumatta ympäri Suomen. Varavoimakoneiden ja palopumppujen huolto on kauttamme helppoa ja vaivatonta.

Huollon tarkoitus on varmistaa, että laite toimii mahdollisessa tositilanteessa. Jos laitteessa havaitaan vikoja, ne pyritään mahdollisuuksien mukaan korjaamaan heti ja mahdollisista isommista korjauksista tai puutteista teemme toimenpide-ehdotuksen.

Lisää yrityksestä sivuilta www.dieselvoima.fi

 

Huolto

Suomen Diesel Voima Oy myös huoltaa kaiken kokoiset dieselkäyttöiset varavoimakoneet, -laitokset ja palopumput, merkistä riippumatta ympäri Suomen. Varavoimakoneiden ja palopumppujen huolto on kauttamme helppoa ja vaivatonta.

Huollon tarkoitus on varmistaa, että laite toimii mahdollisessa tositilanteessa. Jos laitteessa havaitaan vikoja, ne pyritään mahdollisuuksien mukaan korjaamaan heti ja mahdollisista isommsta korjauksesta ja puutteista teemme toimenpide-ehdotuksen.