TELVA työnantajana

Telva on vuonna 1936 perustettu perheyritys, jonka omistajina ja johdossa on tällä hetkellä neljäs sukupolvi.

Tämä näkyy ja tuntuu työpaikallamme, toimintamme on pitkäjänteistä ja työsuhteet usein pitkiä.

Missio: Löydämme ja toteutamme asiakkaiden tarpeisiin markkinoiden parhaimmat ratkaisut. Tämän toteuttaminen vaatii oma-aloitteisuutta, luovuutta ja rohkeutta.

 

Johtamistapamme perustuu luottamukseen ja kannustamme työntekijöitä löytämään omat ratkaisunsa sekä kyseenalaistamaan ja kehittämään vallitsevia käytäntöjä. Työntekijänä vaikutat työsi sisältöön, asiakkaittesi ja koko yrityksen menestymiseen. Projektimme tarjoavat sekä suuria haasteita että paljon vastuuta.

Tiimityö on meille päivittäistä ja arvostammekin ihmisiä, jotka haluavat tehdä yhteistyötä asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Kulttuuriimme kuuluu niin pienistä kuin isoistakin saavutuksista ja menestyksestä iloitseminen. Yhdessä toteutamme markkinoiden parhaat ratkaisut!

Henkilöstömme turvallisuus, hyvinvointi ja energiatason ylläpitäminen on meille prioriteetti – ainoastaan näiden avulla voimme menestyä liiketoiminnassamme.

Takaamme turvallisen työympäristön ja uskomme, että terveinä ja tyytyväisinä työntekijämme menestyvät paremmin ja edistävät osaltaan luovaa ja tehokasta työyhteisöä. Hyvä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä on tärkeää. Siksi tarjoamme työntekijöillemme etuja, joiden avulla he voivat edistää hyvinvointiaan sekä työn ja muun elämän yhteensovittamista.